Дървесни пелети HARDWOOD

540 лв. / тон

Пелети HardWood Pellets от твърда дървесина габър и бук
Eurotest

БДС EN ISO 17225-2:2021

Клас А1. Сертификат за качество от Евротест Контрол.

Състав

ГАБЪР(50%) + БУК (50%)

Калоричност

5 kWh/kg

Диаметър

6 mm

Дължина

15 mm

Влага

5.72 %

Пепел

0.7 %

Сяра

0.023 %

Представяме ви HARDWOOD Pellets - пелети за отопление от двата най-калорични вида конвенционална дървесина - габър и бук. Поради състава си, този вид пелети изгарят бавно и продължително, отделяйки топлина равномерно във времето. Това позволява усвояването на енергията да е максимално, а температурата на димните газове ниска. Настройките на пелетоподаването към горивната камера е добре да бъдат на минимални позиции или с големи паузи, за да се даде възможност и време на пелетите в горивната камера да се разпалят с минимално количество кислород и да отдадат своята енергия към водната риза на уреда. Тази спецификата на дървесината ви гарантира плавно затопляне и големи икономии при отопление с пелети HARDWOOD Pellets. Остатъчната пепел е в нормите за Клас А1 - под 0,7%. HARDWOOD Pellets са подходящи за всички видове отоплителни уреди, класифицирани за изгаряне на дървесни пелети от клас А1.

Основната дейност на фабриката е производство на пелети за огрев и дърводобив. Оборудването е композирано от съвременни машини и съоръжения на водещи немски компании, позволяващи висок контрол на качеството. Производствен капацитет – 40 тона за 24 часа. Използвана дървесина – Габър и Бук.

Разфасовки

* в чували по 15 кг.

* 70 броя в палет

* добре стречован палет

* общо 1050 кг/палет

* по заявка - доставка в биг бег или гондола

Допълнителни услуги:

Доставка на пелети за отопление и екобрикети в цялата страна. (с достъп за ТИР). 
За град Варна: Разнос по домовете в рамките на града за количества до 2 тона. Цена 25-35 лв. (клиентът поема разтоварния процес). 


СКЛАДОВИ БАЗИ: Варна, В.Търново - с.Поликраище, Бургас