За Пелети Маркет

Компания за производство и продажба на пелети и брикети

Производител на пелети за огрев

Пелети Маркет предлага свои собствени марки пелети, които можете да закупите от нас или наши дистрибутори.

Това ни дава възможност както да контролираме качеството, така и да предвиждаме и планираме производството според факторите, които влияят на процеса и цената на крайния продукт.

Фабриките за пелети са с общ капацитет 6000 тона /месец дървесни и 2000 тона/месец слънчогледови пелети, както и 1500 тона/месец слънчогледови брикети.

Доставчик на пелети

Пелети Маркет доставя пелети и еко брикети за отопление до всяка точка на страната с осигурен достъп за ТИР. Също така правим и международни доставки на пелети за нашите чуждестранни партньори.

Продажба на пелети

Пелети Маркет продава пелети за отопление на едро и дребно, като винаги предлагаме изгодни конкурентни цени на нашите клиенти и партньори.

Визия

Ние сме убедени, че грижата за по-качествен въздух е ангажимент на всеки един от нас. Ако сте избрали отопление на пелети за своя дом или бизнес, ние ви поздравяваме за това решение и ще се радваме да си партнираме в грижата за по-добра среда на живот за всички.

Мисия

Пелети Маркет има за цел да улесни потребителите да закупуват качествени пелети за отопление директно от производител, без излишни надценки по търговската верига. Качество, разумна цена и грижа за клиента са нашите основни ценности.

Компанията Пелети Маркет е основана през 2013 г. с основна дейност търговия с пелети за отопление. По това време биогоривата едва навлизаха на пазара в България, а производители на пелети се появяваха и изчезваха непрекъснато. С течение на времето и натрупването на опит разбрахме, че единственият начин да предоставяме консистентна услуга и качество, е да затворим цикъла и да предложим свой собствен продукт. Така се роди марката PELETIMARKET, която и до днес е нашият водещ премиум артикул.

Следващата стъпка, която дойде съвсем естествено, беше да разнообразим асортимента така, че да задоволим търсенето на различните клиенти. Постепенно започнахме да предлагаме слънчогледови пелети и брикети, както и дървесни пелети от икономичен клас, каквито са ECOnomy Pellets и GOOD WOOD Pellets. Всеки вид от изброените си има своите предимства за съответните ползватели - по-ниска цена, по-ниски изисквания към инсталацията. При всички наши продукти поддържаме оптимално съотношение цена/качество, като водещата и задължителна характеристика на всички наши пелети и брикети е високата калоричност.

Към януари 2023 г. Пелети Маркет разполага с три склада на територията на България - във Варна, в Бургас и в района на Велико Търново. Следващата ни цел е да осигурим още няколко, така че да оптимизираме транспортните разходи за нашите клиенти. 

Работим с дистрибутори, едрови клиенти, обществени институции, бизнес и частни потребители от цялата страна. Наш основен приоритет са доброто обслужване и индивидуалният подход към всеки клиент. Правим всичко възможно да поддържаме ясна и прозрачна ценова политика, да информираме клиентите за ситуацията на пазара, периодите с ниски цени и критичните месеци, когато търсенето надвишава предлагането. Стараем се да бъдем не просто поредният доставчик на пелети, а доверен партньор, на когото можете да разчитате!

1300

тона/месец

10

години опит

34

складове и дистрибутори

8000+

доволни клиенти